Tjänster

Säkerhetschefen SC AB

Specialsökhundar K9

Tjänster

 

 

 

Hundpsykolog

 

Bengt Weckfors är licencierad hundpsykolog/ beteendecoach ooh hjälper till med med att coacha hundekipag som kan ha det svårt vid hundmöten, att vara hemma ensam eller skotträdsla. Det kan vara många symtom som visar sig under hundens levnadsår. En viktig del är att titta på orsaken, där vi kan hjälpa, låta hundägaren få insikt och själv träna in positiva beteenden.

 

 

 

 

Narkotikasök

 

 

 

Våra hundar är tränade på och arbetar med de förekommande ämnen som finns och är drogrelaterade. Våra kunder består av Behandlingshem, Företag och Skolor. Vi har ett bra samarbete med andra säkerhetsföretag, bland andra Securitas. Vår arbetsområde är södra Sverige. Vi föreläser också om narkotika och situationen i Sverige och Europa.

 

 

 

 

Sökkurser

 

 

 

Vi har kontinuerligt sökkurser och då framförallt över helger. Provapå kurserna är populära och ger en inblick i hur specialsökhunden arbetar. Vi har tre inriktningar på kurserna med Vapen, Explosivämen samt Droger. De övningsämen vi använder har dofter som liknar narkotika och ger ändå ett bra underlag för inlärningen.

Säkerhetschefen SC AB

 

Vi finns i Västervik en underbar stad med många miljöer och utbildningslokaler för hundträning.

Kontaka eller besök oss

Norrlandsvägen 17

59338 Västervik

0706-119091

Öppettider

 

Vi arbetar oftast dagtid, men har en jourdel som gör att du kan kontakta oss när det passar dig. Skulle vi vara upptagna, ringer vi tillbaka.

© Copyright. All Rights Reserved.